De Keuken naar jouw Wensen

Een keuken wil je het liefst zo indelen dat al jouw wensen worden vervuld. Voor de een is een goede oven een must en voor de ander is de keuken pas compleet als deze een kookeiland heeft. Toch zijn er ook gemakken die wij allemaal terug willen zien in onze keuken. Steeds meer mensen kiezen bijvoorbeeld voor een kokend waterkraan. Dit nieuwe hulpmiddel zorgt voor kokend water in een letterlijke handomdraai. Om te kijken of een kokend waterkraan ook voor jouw keuken een goede optie is, zou je de voordelen van de waterkraan moeten overwegen.

 

De Voordelen van de Kranen van Quooker

Een van de bekendste merken is Quooker. Het is zo bekend dat een of de vijf Nederlandse huishoudens deze speciale kraan in huis heeft. De Quooker kraan bestaat uit twee delen. De kraan op het aanrecht en het reservoir in het onderliggende kastje. In het reservoir wordt water op 108° bewaard zodat de gebruiker nooit hoeft te wachten op water dat moet koken. Dit kan de kook ervaring een stuk plezanter maken. Binnen het merk zijn er ook verschillende soorten kranen, zo kan ieder type huishouden de kraan kiezen die het beste bij hen past. 

 

Energie Zuinig en Hoog Vacuüm Isolatie

Naast het gemak van kokend water op standby, brengt de kokend waterkraan nog een voordeel met zich mee, het is een energiezuinige optie. Bij Quooker kost het verbruik van het kokend water vijf cent per dag. Dit zorgt ervoor dat de energierekening van een kokend waterkraan houder omlaag gaat. Dit is omdat het verwarmingselement in het reservoir het enige is wat wordt verwarmd en niet de gehele Cv-installatie wordt opgestart. Aangezien er dus kokend water door de leiding komt van de kraan, is deze voorzien van hoog vacuüm isolatie. Wanneer vacuüm wordt gecreëerd in de kern van het isolatie element, isoleert dit to vijf keer beter dan reguliere isolatie. De kokend waterkraan brengt dus naast gemak, energiebesparing ook gebruiksvriendelijkheid met zich mee. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *