Verstopte toiletten

Verstopte toiletten vind ik een van de ergste mankementen in en rondom het huis. Ik heb zelf 2 kleine dochters die net naar de basisschool gaan. Hierdoor word er van alles door het toilet gespoeld. Van toiletpapier tot zachte billendoekjes. Waarvan sommige dingen die door het toilet gespoeld worden ontzettend slecht wegspoelen. 

Zoektocht naar verstopping

Doordat er zich bij ons vaker dan voordat wij kinderen kregen verstoppingen voordoen heb ik al met enige regelmaat de tuin moeten openhalen om te kijken waar de verstopping precies zit. Dit kost ontzettend veel tijd en werk omdat ik een grootstuk open moet halen om te kijken waar deze precies zit. 

Ontstoppingsbedrijf

Ik zocht op google naar ontstoppingsbedrijf losser, de woonplaats van ons, en zag bij Nijhuis riolen een nieuwe techniek met een camera inspectie. Deze robot camera gaat het riool in en word vanuit een bus bestuurd. Met deze techniek kan er precies nauwkeurig gekeken worden waar de lekkage/verstopping zit. Hierdoor hoeven klanten niet de hele voor/achtertuin open te halen en dit scheelt ontzettend veel werk.

Mijn tuin

Doordat ik over deze techniek gelezen had, was ik super geïnteresseerd naar hoe dit in zijn werk gaat en of het mij daadwerkelijk zoveel tijd zou besparen. Nijhuis riool kwam bij ons thuis en ik bleef er de eerste keer bij omdat ik erg geïnteresseerd was hoe dit in zijn werk ging. Met de techniek van Nijhuis riool ging het ontzettend snel en hoefde niet alles in mijn tuin opengehaald te worden. 

Jaarlijkse controle

Nadat ze van Nijenhuis riool bijna weer weggingen adviseerden ze mij om een jaarlijkse controle uit te voeren. Dit houdt in dat zei jaarlijks met de camera een kijkje nemen in onze riool leidingen en daardoor vroegtijdig kunnen zien waar er een riolering eventueel kan ontstaan en ze er direct wat aan kunnen doen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *